StartCMS Websites

De volgende websites maken gebruik van StartCMS, het content management systeem voor websites dat door DogIT is ontwikkeld:

screenshot www.casalindaportugal.com www.casalindaportugal.com
Casa Linda ligt in Ribeira do Conde, 30 kilometer ten zuidoosten van Coimbra in de Beira Litoral in Midden Portugal.
www.apotheekhasseleres.nl
Apotheek Hasseler Es ligt gelegen in de Hengelose wijk Hasseler Es. Het behoort tot de Maatschap Apotheken Hengelo Noord.
Laac Twente LAAC Twente
LAAC Twente, Lange Afstand Atletiek Club Twente, is met ongeveer 350 leden een van de grootste hardloopverenigingen van Twente.

www.clubdiana.com
De officiele website van indyband Club Diana

www.brelleeft.nl
In BREL LEEFT brengen zanger Victor van den Berg en pianist Dominique van Hoof het Franstalige repertoire van Jacques Brel. Door Victor van den Berg in het Nederlands geschreven gedichten over de inhoud en thematiek van de liederen van Brel maken integraal onderdeel uit van het programma dat een maximale omvang van anderhalf uur kent.
www.dedagdoor.nl
BSO De Dag Door is gehuisvest in het mooie gebouw van Vrije School De Morgenster, midden in het fraaie Weijerpark van Boxmeer. Ze bieden buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar, ongeacht de basisschool waarop de kinderen zitten.
screenshot startcms website www.mysteryguest.nl
MysteryGuest voert onderzoeken op het gebied van tevredenheid en beleving uit. Het afgeschermde deel van de website biedt uitgebreide mogelijkheden voor briefings van MysteryShoppers en rapportages naar opdrachtgevers.
screenshot startcms website www.dogit.nl
De website van DogIT. DogIT is verantwoordelijk voor het concept en de technische realisatie van StartCMS.
www.extraaccountants.nl www.extraaccountants.nl
De website van Extra Accountants, Nijmegen.
screenshot cpm4care website www.cpm4care.nl
CPM4Care biedt organisaties voor gezondheidszorg een scala aan producten die gericht zijn op Performance Management. Hiermee worden organisaties in staat gesteld om de volledige Planning & Controlcyclus beter in de grip te krijgen.
screenshot startcms website www.startcms.com
De engelstalige website van startcms
screenshot startcms website www.startcms.nl
De nederlandstalige website van startcms